Home

ONZE DIENSTEN

Wil je huren?
Met onze aanzienlijke portefeuille in met name de vrije sector en ons uitgebreide netwerk bieden wij een gevarieerd woonaanbod. Van (studenten-) kamer, appartement, woning tot villa, in en rondom Rotterdam. Turn-key, gemeubileerd of kaal, aan de huurder de keus. 
Voor een tijdelijke of langere periode hebben we een woonoplossing. We leveren maatwerk gebaseerd op de individuele wensen.

Maasstad Woningverhuur biedt comfortabele woonruimten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding én een persoonlijke benadering.

Corporate Housing is een dienst die Maasstad Woningverhuur aan bedrijven en expats biedt. Bedrijven die hun werknemers of andere belanghebbenden willen huisvesten of expats die zelfstandig woonruimte zoeken, kunnen voor een full-service woonervaring bij ons terecht. Een full-service woonervaring betekent zorgeloos wonen. Want wij verzorgen namelijk een volledig ingerichte woning met aanvullende diensten (internetverbinding, autohuur) en faciliteiten (schoonmaak, linnenverzorging). Onze internationale cliënten voelen zich, met de extra’s die wij bieden, welkom en zij ervaren een thuisgevoel!  

Wil je je vastgoed (-portefeuille) verhuren?
Wij bieden vastgoed-eigenaren onze beheerdiensten aan. Van verhuurbemiddeling en -beheer tot aan het onderbrengen van het vastgoed in onze portefeuille. Wij huren het vastgoed dan aan waarbij de vastgoed-eigenaar gegarandeerd is van maandelijkse huuropbrengsten. Het risico van leegstand ligt dus bij Maasstad Woningverhuur. Dit is slechts één van de vele voordelen.
Ook hierin gaan we dus verder dan de conventionele verhuurbemiddeling!

top