Home

WONING VERHUREN

Vastgoed (-portefeuille)

Rent Out and Managment Services

De verhuur en/of het beheer van jouw vastgoed (-portefeuille) is bij Maasstad Woningverhuur in professionele en betrouwbare handen. Je kunt alle activiteiten rondom promotie, verhuur, beheer en onderhoud van jouw onroerend goed aan ons overdragen. Zo kun je ons bijvoorbeeld inzetten om je vastgoed te promoten en te verhuren. Aanvullend op deze dienst kun je ook het gehele beheer op financieel, administratief en technisch gebied door ons laten uitvoeren.

Maasstad Woningverhuur gaat in haar dienstverlening nog een stap verder; je kunt er namelijk ook voor kiezen om jouw vastgoed (-portefeuille) onder te brengen in onze portefeuille. We huren het vastgoed dan aan waarbij je gegarandeerd bent van maandelijkse huuropbrengsten. Het risico van leegstand ligt dus bij Maasstad Woningverhuur. Dit is slechts één van de vele voordelen.

 

Pakketten

                                                                           
In een persoonlijk gesprek lichten we inhoudelijk de verschillende pakketten toe, inventariseren we jouw behoeften, verstrekken we advies en denken met je mee. En uiteraard bieden we de mogelijkheid om binnen de vastgestelde pakketten jouw wensen te verwerken. We leveren immers maatwerk.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel ons of schrijf je in en we nemen direct contact met je op.

 

WELK PAKKET JE OOK KIEST, WE STAAN JE MET RAAD EN DAAD BIJ!

top