Home

BEDRIJFSRUIMTE IN CENTRUM VAN ROTTERDAM: GOUDSESINGEL 531

verhuurd

Royale hoek-bedrijfsruimte van maar liefst 139m2 op een prachtig gelegen locatie in het centrum van Rotterdam. Het betreft een representatieve ruimte op de begane grond met tweetal entrees. Doordat de ruimte op de begane grond direct vanaf straatniveau te bereiken is, zorgt dit voor een toegankelijkheid voor het ontvangen van gasten. Deze ruimte is onlangs helemaal gerenoveerd en netjes afgewerkt. Dit bedrijfsruimte kenmerkt zich door de open structuur en uitstekende lichtinval door de vele ramen. Afhankelijk van de wensen van de huurder kan het een en ander aangepast worden in de ruimte.

 De kantoorruimte is voorzien van:

  • Laminaten vloer
  • Raambekleding
  • Dames en heren toilet
  • Kabelgoten tbv elektra, gas en telefonie
  • Keukenblad voorzien van alle luxe gemakken

In het gebouw behorende parkeergarage zijn er eventueel 2 parkeerplaatsen beschikbaar.  Het object ligt op loopafstand van Hofplein en is goed bereikbaar met de auto of via het openbaar vervoer. De ringweg van Rotterdam is via de Schiekade of Maasboulevard snel te bereiken.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Wil je nog meer informatie? Bel of mail ons voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging. Trouwens, bezichtigingen zijn bij ons ook ’s avonds en in het weekend mogelijk.

 

 

 

 

Terug naar woningaanbod

Kenmerken

Referentienummer
G-115
Straat
GOUDSESINGEL 531
Woonplaats
ROTTERDAM
Woningtype
BEDRIJFSRUIMTE
Oppervlakte
139m2
Slaapkamers
Bouwjaar
Woonlagen complex
Woonlaag Object
Gestoffeerd
JA
Gemeubileerd
Energielabel
Huurprijs Per Maand (Excl.)
Waarborgsom
Beschikbaarheid
VERHUURD
Geïnteresseerd?top